Coaching van medewerkers

Door een externe coach

 

Er kunnen verschillende redenen zijn om hulp te vragen aan een coach. Een externe coach heeft vaak de voorkeur van een leidinggevende of manager, maar de uurtarieven zijn vaak zo hoog dat dit uiteindelijk bijna geen optie is. Wij geloven dat dit veel goedkoper kan.

Coaching en begeleiding 

Een coach is een onafhankelijke partij die zonder eigenbelang het coaching traject instapt, waarbij er geen sprake is van een baas-medewerker lading. Het kan ook zo zijn dat je ergens tegenaan loopt wat helemaal niets met je werk te maken heeft, maar hier wel invloed op kan hebben. De coaches van Absoluut HR hebben de ervaring en de expertise om met ingewikkelde situaties om te kunnen gaan, zodat jij lekkerder in je vel zit, een nieuwe uitdaging aan kan gaan of slechte gewoontes kan doorbreken.

Waarom coaching?

 • Leer omgaan met werkdruk en stress;
 • Creëer een betere werk privé balans;
 • Krijg meer zelfvertrouwen;
 • Haal meer plezier en motivatie uit je werk;
 • Los een conflict op;
 • Versoepel de transitie naar een nieuwe functie;
 • Ontdek je talenten en zet deze in;
 • Versoepel de re-integratie na verzuim en voorkom nieuw verzuim;
 • Doorbreek gedragspatronen die je ervan weerhouden optimaal te functioneren;
 • Vind een nieuwe loopbaan uitdaging, binnen of buiten je huidige werkgever.
 • Loopbaan coaching

  Als je loopbaan coaching aanvraagt, helpt een van onze loopbaancoaches je te ontdekken waar je nu staat in je carrière, waar je in de toekomst naartoe wil en wat de mogelijkheden hierin zijn. Dit kan bijvoorbeeld goed zijn als er een reorganisatie plaats vindt, als je niet meer helemaal happy bent in je huidige functie of las je bijvoorbeeld voor jezelf wilt beginnen, maar je nog niet helemaal weet hoe je dit aan moet pakken.

  Conflictbegeleiding

  Het kan voorkomen dat er een meningsverschil of een conflict is ontstaan die de relatie tussen twee of meer mensen heeft verstoort. Misschien hebben twee collega’s onderling ruzie, of een medewerker heeft het gevoel niet eerlijk behandeld te worden door zijn of haar leidinggevende. Dit kan een behoorlijke impact op de werkrelatie hebben.  Het is daarom ook beter om dit soort conflicten te bespreken en elkaar nieuwe inzichten te geven.

  Verzuimbegeleiding

  Ben je ziek, of ben je een lange tijd ziek geweest en ga je langzaam weer aan de slag? Dan wil je natuurlijk niet weer gelijk in je oude patronen starten, zeker niet als werkstress de aanleiding is geweest van je inactieve periode. Wij helpen je om fris te starten en de kans op nieuw verzuim te beperken. Ben je al enige tijd ziek en zit het er voorlopig nog niet in om aan de slag te gaan? Dan helpen wij je bij de huidige uitdagingen die je ervan weerhouden om weer aan de slag te gaan.

  Coaching bij disfunctioneren

  Disfunctioneren klinkt zo hard en onaardig. Toch komt het wel eens voor dat je bepaalde gedragspatronen hebt ontwikkeld die je ervan weerhouden om optimaal te functioneren. Wij helpen hierbij door deze gedragsproblemen te ontdekken en nieuwe inzichten te geven om zo effectiever aan de slag te kunnen.

  Coaching bij vermindering van werkstress

  Wij vinden werkstress een zeer belangrijk onderwerp binnen de coaching. We merken dat er steeds meer flexibiliteit en productiviteit van medewerkers wordt gevraagd, maar er weinig aandacht en begeleiding is voor het omgaan met deze nieuwe verantwoordelijkheden en eisen. Wij helpen je hier bij door je de tools en vaardigheden geven om beter om te kunnen gaan met stress en toenemende eisen.

  Wat kost het?

  Wij geloven dat coaching helemaal niet zo duur hoeft te zijn. Voor één coaching sessie betaal je €55,- exclusief BTW, ongeacht of wij ons wel of niet uitgebreid moeten voorbereiden op dit gesprek.  Wil je bijvoorbeeld 6 sessies? Dan zijn de totale kosten exclusief BTW €330,- Intervisie en team coaching bieden wij per €800,- exclusief BTW.

  Voor coaching en begeleiding kun je bij ons langskomen in Zwijndrecht. Ook kunnen wij naar jouw werk of een andere  praktische locatie komen.

  Meer informatie of aanmelden?

  Uw naam (verplicht):

  Uw email (verplicht):

  Onderwerp:

  Uw bericht:

  Juridisch advies