HR trainingen voor het MKB

Betaalbare HR trainingen en cursussen

 

Tegenwoordig is het al lang niet meer zo dat je één keer in je leven leert en deze informatie de rest van je carrière bruikbaar blijft. Bij Absoluut HR geloven wij in continu ontwikkelen en hier helpen wij je graag een handje bij. Bekijk hier ons aanbod aan trainingen, workshops en individuele coaching.

Onze trainingen en workshops

Bij onze trainingen en workshops leggen wij de focus op praktische handvaten waar je ook echt iets aan hebt. Wij passen elke training en workshop aan naar jouw bedrijf en team. Zo weet je zeker dat de theorie, casussen en opdrachten ook echt nuttig voor jullie zijn. Tijdens onze trainingen en workshops leer je meer uit je jezelf en je team te halen, innovatieve oplossingen te bedenken en effectiever te recruiten. Wij geloven dat ontwikkeling niet duur hoeft te zijn, maar een kwestie is van maatwerk en een duidelijke, bruikbare inhoud.
Suggesties zijn altijd welkom en wordt er een onderwerp niet behandeld in een training waar je toch meer over wilt weten? Geen probleem, wij werken het voor je uit.

 

Training HR basis (totaal)

Tijdens de HR basis training leer je de basis die je nodig hebt om professioneel aan de slag te kunnen in het HR vak. Deze cursus is ontwikkeld voor medewerkers die HR functies vervullen, maar hiervoor geen of weinig scholing hebben gevolgd. Door aan deze cursus deel te nemen leer je alles wat je moet weten over het arbeidsrecht, verzuim, ontslagrecht, gespreksvaardigheden en effectief recruiten.

Ga naar de training

 

Training verzuimstrategie in het MKB

Bijna elk bedrijf heeft er wel mee te maken; medewerkers zijn ziek. Iedereen heeft wel eens een griep of migraine, maar wat nu als een medewerker langer ziek is? In deze training leren wij je alles wat je moet weten over verzuim, de wetgeving, het voorkomen van verzuim en de verplichtingen van de verschillende partijen die betrokken zijn bij het verzuim van een medewerker.

Ga naar de training

 

Training duurzame inzetbaarheid in het MKB

Duurzame inzetbaarheid begint steeds meer een wel besproken topic te worden. We worden ouder, werken langer door, ervaren meer werkstress en hebben steeds meer de behoefte om te blijven bewegen in onze carrières. Daarnaast hebben de kleinere organisaties vaak extra grote uitdagingen. Als je geen honderden medewerkers in dienst hebt, is het vaak extra lastig om een duurzame inzetbarheid- of vitaliteitsbeleid op te zetten. In deze training leer je alles wat je moet weten om met duurzame inzetbaarheid in jouw bedrijf aan de slag te kunnen.

Ga naar de training

 

Training HR als businesspartner

HR wordt niet altijd gezien als een belangrijke speler in de core-business van een organisatie. Wij geloven dat als HR bepaalde skills en vaardigheden verkrijgt, hier verandering in gebracht kan worden. Het is voor velen onduidelijk wat HR nu precies oplevert buiten de operationele werkzaamheden die nu eenmaal gedaan moeten worden. In deze training leer je meer over de toegevoegde waarde van HR en hoe je als HRM’er een volwaardig businesspartner kan worden.

Ga naar de training

 

Workshop out of the box vergaderen

Een nieuwe manier van vergaderen waar de medewerkers zoveel mogelijk bij betrokken worden. En informele, creatieve manier van problemen oplossen. Dat is weer eens wat anders dan de wekelijkse vergaderingen.

Ga naar de workshop

 

Training arbeidsrecht basis

Hoe lees ik een wet? Waar kan ik het arbeidsrecht vinden? Hoe kan ik verwijzen naar wetten? Wanneer kan ik een medewerker ontslaan en wanneer niet? Wat zijn de belangrijkste beginselen van het arbeidsrecht? En nog veel meer!

Ga naar de training

 

Training update arbeidsrecht

De nieuwste wijzigingen en hoe je hiermee om kunt gaan. Denk aan de wetgeving die aan het begin van het jaar verandert, of veranderingen in jouw cao. Wij houden je op de hoogte van de veranderingen en helpen je om je onderneming update-proof te maken.

Ga naar de training

 

Training samenwerken met een ZZP’er (modelovereenkomst)

De nieuwe wetten en tips voor de modelovereenkomst. Hoe kun je samenwerken met een ZZP’er, met zo min mogelijk risico’s? Waar moet je allemaal op letten? Hoe voorkom je boetes en naheffingen?

Ga naar de training

 

Training gespreksvaardigheden

Bij de training gespreksvaardigheden kun je denken aan  slecht nieuws-, ontwikkel-, selectie-, functionering- , coaching-, advies- en onderhandelgesprek. We bespreken verschillende modellen en theorieën om zo gespreksvaardigheden te vinden die bij jou passen.

Ga naar de training

 

Training effectief recruiten

Waar ga ik op zoek naar nieuw personeel? Hoe maak ik mijn vacature aantrekkelijk voor de doelgroep? Hoe ga ik op zoek? Hoe weet ik of ik de beste kandidaat heb gevonden? Wat moet ik allemaal vragen in een selectiegesprek? Hoe weet ik of de kandidaat bij ons bedrijf past? Deze vragen en nog meer beantwoorden wij tijdens de training effectief recruiten.

Ga naar de training

 

Training positief leiderschap

Hoe zorg je er nu voor dat je team gemotiveerd is, de werksfeer goed is, je mensen bereid zijn hard voor je te werken en zij minder weestand biedt bij veranderingen? Wij geloven dat positief leiderschap hier een grote rol in speelt.

Ga naar de training

 

Training timemanagement

Door de waan van de dag heb je soms helemaal niet meer de tijd om na te denken over hoe dingen beter kunnen, tijd te besteden aan de dingen die je leuk vind en misschien belemmert het zelf het plezier in je werk. Door meer te leren over timemanagement, leer je beter om te gaan met werkstress, je tijd beter in te delen, een werkruimte te creëren die een positieve bijdrage levert aan je productiviteit en hoe je doelen stelt met een grote kans op succes.

Ga naar de training

 

Training talentmanagement

Wil je meer leren over wat jouw eigen talenten zijn of wil je meer te weten komen over hoe je de talenten in je team beter kunt benutten? Dan is deze training iets voor jou! We leren je hoe je talenten kunt ontdekken en inzetten in deze training.

Ga naar de training

 

Meer informatie of aanmelden?

Uw naam (verplicht):

Uw email (verplicht):

Onderwerp:

Uw bericht: