Juridisch advies in personeelszaken

Voor al je vragen over het arbeidsrecht

 

Zorg ervoor dat je nooit dingen doet die volgens het arbeidsrecht niet zouden mogen. Zo voorkom je bijvoorbeeld hoge boetes, premies, schadevergoedingen of een jaar langer loon door betalen bij verzuim.  Lees hier meer informatie over hoe wij je kunnen helpen met de wet- en regelgeving van het arbeidsrecht het geven van passend juridisch advies in personeelszaken.

Wil je zelf meer leren over het arbeidsrecht?

Kijk eens bij onze trainingen.

Liever aan een expert overlaten?

Wil je passend advies om jouw bedrijf beter aan de wet en regelgeving te laten voldoen? Heb je hulp nodig bij een zaak via de kantonrechter? Of wil je specifiek je verzuimbeleid beter regelen? Neem dan contact met ons op.

Heb je een vraag?

Stel ons gratis je vraag! Heb je bijvoorbeeld over arbeidsovereenkomsten, ontslag, functioneren, cao, verzuim of andere arbeidsrechtelijke vraagstukken? Wij helpen je graag door al je vragen te beantwoorden. Denk bijvoorbeeld aan:
– Mag ik een proeftijd in het contract opnemen?
– Wanneer moet ik een contract voor onbepaalde tijd aanbieden?
– Wat moet ik allemaal doen als een medewerker ziek is?
– Hoe stel ik een modelovereenkomst op?
– Mag ik een medewerker ontslaan?

Wat kost het?

U kunt ons altijd via het onderstaande formulier een gratis vraag stellen. Heeft u wat extra hulp nodig met het uitvoeren van dit advies? Dan zijn de kosten van het juridisch advies zijn afhankelijk van de inhoud van het advies. Vanaf €250,- helpen wij je met maatwerk voor jouw situatie, het opbouwen van dossiers, ondersteuning in gesprekken, opstellen van juridische documenten of andere arbeidsrechtelijke vraagstukken. Voor zowel werknemer als werkgever.

Stel ons gratis uw vraag over het arbeidsrecht

Binnen 24 uur antwoord

Uw naam (verplicht):

Uw email (verplicht):

Onderwerp:

Uw bericht:

Nieuw personeel